ИНТЕРНАТИОНАЛ НЕТВОРК ЗА ВАШ НАПРЕДАК

Најбољи контакти
из политике и бизниса
Lokacija preduzeća
Crna Gora
Medjunarodno
pravo

Naš identitet i stručnost:
Ko smo i šta radimo.

Naša grupa kompanija kombinuje najbolje od dva sveta. GCS (Global Consulting Services) je srce naše organizacije. Kao vodeća konsultantska kompanija, GCS koristi veliko iskustvo svojih osnivača, koji su osnovali Hackenberg & Partner 1996. godine. Ovi osnivači su uspešno postavili temelje za našu stručnost i uspeh tokom poslednjih 25 godina.

Prilagođeno
Saveti u balkanskim državama
Podrška u međunarodnim izazovima
GCS kao jezgro korporativne grupe
Iskusni osnivači od 1996. godine
0
Godine iskustva

Centralna tačka sidrenja u DACH regionu:

Hackenberg & Partner je centralni deo naše grupe kompanija i fokusira se na podršku našim cenjenim klijentima i partnerima u DACH regionu (Nemačka, Austrija, Švajcarska). Od svog osnivanja 1996. godine, izgradio je odličnu reputaciju za prvoklasne usluge u ovom regionu i ostaje važno uporište za naše usluge na ovom ključnom tržištu.

Prisutan na Balkanu

GCS je ponosan što ima svoje sedište i fokus u Crnoj Gori, a aktivan je iu susednim balkanskim državama kao što su Bosna, Srbija i Kosovo. Ovaj geografski fokus nam omogućava da pružimo podršku našim klijentima sa širokim spektrom savetodavnih usluga i mogućnosti posebno prilagođenih ovom regionu. Naša lokalna stručnost u Crnoj Gori i regionu Balkana, u kombinaciji sa našim globalnim dosegom, osigurava da možemo sveobuhvatno savjetovati i podržavati njemačke i evropske kompanije na međunarodnom nivou.

Naša misija: Vaš uspeh u regionu Balkana

Naša misija je da pratimo naše klijente u njihovim međunarodnim izazovima i ciljevima. Iskoristite dokazano iskustvo naših osnivača, koji uspešno rade u oblasti konsaltinga i umrežavanja od 1996. godine. Koristimo našu opsežnu ekspertizu i mrežu svjetske klase kako bismo pomogli našim klijentima da realizuju svoje projekte i vizije u Crnoj Gori i na Balkanu. Vidimo sebe kao pouzdanog partnera na vašem putu ka uspehu u ovom regionu u nastajanju.

sr_RSSERBIAN